Híres apukák mondták...

12067368_s.jpg

Idris Elba

Ez egy olyan dolog amivel sokat küzdök, mivel nagyon jó dolog, ha sokat dologzom, de végül is a gyerekek nem nevelik fel saját magukat. Ott kell legyél, hogy segítsd őket és átvezesd őket ezen. Ez egy olyan dolog, amiben megpróbálom a leginkább odatenni magamat. Imádok apa lenni, fontos része az életemnek.

It's something I battle a lot because of my career, because as much as it's nice to be busy and working, ultimately children don't raise themselves. You've got to be there to help them and guide them through it. That's one thing I try my very best to do. I love being a dad, its an important part of my life.

Cosmopolitan UK

 

Prince William (Vilmos herceg)

Rajongok a gyerekeimért, és magamról, illetve a családról is sokat tanultam abból, hogy saját gyerekeim vannak. Lenyűgöző mennyivel több leszel csak ezekkel a pillanatokkal.

I adore my children very much, and I’ve learned a lot about myself and about family just from having my own children. It's amazing how much you pick up in just those moments.

Talk Vietnam

  

Ryan Reynolds

Én is meglepődtem milyen türelmessé tesz. Úgy érzem, néha kiold a biztosíték, de ott ez a furcsa, végtelen türelem utánpótlás. Egyáltalán nem gond ötször felkelni egy éjszaka pelenkát cserélni, de annak ellenére, hogy ki vagyok merülve ettől, mindig ott van ez a buta vigyor a képemen. És ez nem azért van mert van mellettünk egy dadus. Egyszerűen most ezek vagyunk és imádom.

I’m surprised how patient I am with it. I feel like I could sometimes have a bit of a short fuse, but there’s just been this weirdly endless supply of patience. I have no problem waking up five times in the middle of the night and changing diapers, and as exhausted as you get, I have this stupid grin on my face all the time. And that’s not because I have a nanny or something like that. It’s just us right now, and I love it.

GQ

 

Hugh Grant

Csodálatos az a sok szeretet ami körülvesz. Hirtelen lesz valaki akit saját magadnál is jobban szeretsz. Ők pedig viszont szeretnek, ami varázslatos.

It’s just lovely to have all that love around. Suddenly you love someone more than yourself. It’s unheard of in my case. And they love you, and it’s all enchanting.

People

 

Tom Hardy

Sokáig csak saját magammal voltam elfoglalva, magammal törődtem, a saját hülyeségeimmel. Az, hogy gyereked van kiemel ebből az önzőségből, és felelőssé tesz valaki másért. Arra kényszerít, hogy jobb ember legyél, és egészségesebben élj. Nagyon büszke vagyok arra, hogy apa lehetek.

I was self-indulgent for a long time and I was only thinking about myself and my own stupid stuff. Having a child lifts you out of selfish behaviour and gives you responsibility. It forces you to be a better man and to live a healthy life. I take great pride in being a father.

The Resident

 

David Beckham

Fizikai fájdalmat érzek amikor tudom, hogy ott kell hagynom a gyerekeimet.

I get physically ill when I know I have to leave the kids now.

GQ

 

Matthew McConaughey

Egy férfi sohasem férfiasabb annál, mint amikor egy újszülött gyeremek apja lesz... Ez egy olyan dolog amire mindig is vágytam. Már 8 évesen tudtam... egy dolog van amit biztosan akarok, apa lenni.

Never is a man more of a man than when he is the father of a newborn... It’s the one thing I’ve always wanted to be. I knew when I was 8 years old... the one thing I knew I wanted to be was a father.

GQ

 

James Corden

Amikor a fiunk megszületett minden világossá vált, és azt éreztem olyan keményen akarok ezen dolgozni amennyire csak tudok, mert a lehető legjobb alapokat akarom neki adni az élethez. Igazi fényt hozott az életembe. Amikor hazaérsz és belépsz az ajtón csodálatos ahogyan üdvözöl ez a kis ember aki a legfontosabb dologgá vált az életben. Lenyűgöző.

When we had our son it put everything in perspective, and I felt I wanted to work as hard as I can because I want to give him the best start possible in life. Having a son has given me a great sense of clarity. You get into your house and shut the door and it’s lovely to be greeted by this person who’s become the most important thing. It’s amazing.

The Mirror

 

Simon Cowell

Az emberek arról kérdeztek, hogy megváltoztam-e mióta Eric [Simon fia] megszületett, és persze igen ez elkerülhetetlen. Ez nagyon jó dolog, mert különösen mivel ő most 4 éves az ő szemén keresztül is tudom nézni a világot.

People have asked me if I have changed since I have had Eric [his son] and of course you do, you can’t help it. In a very positive way you start, particularly now he’s four, looking at the world through his eyes as well.

Radio Times

 

Dwayne Johnson

Rájöttem, hogy apának lenni a legnagyszerűbb meló amiben valaha is részem volt és a legnagyszerűbb amelyben valaha is részem lesz. Mindig is csodás apa akartam lenni.

I realised being a father is the greatest job I have ever had and the greatest job I will ever have. I always wanted to be a great dad.

A bejegyzés trackback címe:

https://apuelmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr114386664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Apu elmondja

Elértem a 40-es mérföldkövet, és mivel elkezdődött a "B" oldal az életemben arra gondoltam lenne pár érdekesség amit megoszthanék. Lesz család, autók, motorok, utazás és remélhetőleg még több érdekes dolog.

Friss topikok

süti beállítások módosítása